Prachtige zomer op de camping

Het was een prachtige zomer op de camping. Sterker nog, terwijl ik dit schrijf, half september is het nog 25ºC binnen. Mensen lopen in hun T-shirtje buiten. De ijsco-boer verkoopt meer ijsjes dan anders en wie kan, blijft nog zo lang mogelijk op de camping. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt in Nederland. Wat natuurlijk scheelt, is dat Zeeland de meeste zon-uren heeft van de Nederlandse provincies. Het is hier goed toeven, al waait het op Flakkee ook vaker dan gemiddeld. Windsurfers en kiters vinden dat niet zo erg en komen juist van heinde en ver hierheen.

Lekkere zomer op Hof Grevelingen

Het weer zat mee en de andere campinggasten waren vriendelijk. De familie Buijs, die de zaak beheert, doet zoals altijd zijn best het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken en te houden door het organiseren van activiteiten. Wat wil je nog meer?

Camping terugblik op zomers 2014

We kunnen weer terugblikken op een mooi seizoen op Camping De Grevelingen. Niet alleen een prachtige zomer op de camping: Afgelopen jaar werd de haven van Battenoord uitgebaggerd. De uitbreiding kreeg meer gestalte met nieuwe bewoners. Het televisie-netwerk op de camping werd gemoderniseerd. Er worden nieuwe windmolens geplaatst maar er gaan oude windmolens weg. De aanvankelijke plannen om grootschalig windmolens in de buurt te plaatsen zijn afgewend: Die molens komen nu aan de andere kant van het eiland.

Natuurontdekpad

De uitkijktoren bij de haven van Battenoord die uitkijkt over de GrevelingenEind vorig jaar werd Natuurontdekpad Battenoord onthuld door een info-bord te plaatsen bij de haven. Dit mooie initiatief, bedoelt om de jeugd meer bewust te maken van de natuur, ligt vlakbij de camping. Het is makkelijk aan te lopen en leuk eens rustig te bekijken. Daarbij is er een uitkijktoren geplaatst. Door de toren te beklimmen heb je een beter uitzicht over De Grevelingen.

Geef een reactie