Stacaravans en chalets voor 55-plussers

De kinderen zijn de deur uit, waardoor de stacaravan voor de 55+er in plaats van een tweede slaapkamer vaak kiest voor meer leefruimte. Omdat deze groep meer vrije tijd heeft, wordt de stacaravan of het chalet vaker gebruikt. Ook buiten de weekenden en vakanties, zelfs als het misschien nog niet zulk mooi weer is, wordt de camping opgezocht. Isolatie zoals dubbel glas en centrale verwarming zijn daarom belangrijker. Ook andere vormen van  comfort, zoals een betere kwaliteit interieur, krijgen meer aandacht.

Een stacaravan of chalet is vaak een Tweede Huis

Tweede huis, in dit geval een chalet, plaatsen in Ouddorp

Een Tweede Huis onderweg naar een camping.

Een stacaravan of chalet voor de 55-plusser is vaker voorzien van extra’s zoals een eigen parkeerplaats. De Grevelingen Caravans en Chalets kan u hierbij adviseren, voor wat betreft een chalet of stacaravan, de opties, plaatsen en aansluiten door heel Nederland en zelfs daarbuiten, maar ook bemiddelen in beschikbare plaatsen op alle populaire campings in de wijde omgeving van Goeree-Overflakkee, zoals Zeeland en Zuid-holland.

Een echt Tweede Huis dus. Zo denken ze er bij het gelijknamige tijdschrift ook over en de redactie maakte dan ook een hele reportage over De Grevelingen, inclusief een mooie fotoreportage.

Geef een antwoord