Caravan plaatsen in Frankrijk

Het nieuwe seizoen is nog maar net begonnen en de mannen van Camping De Grevelingen hebben al een stacaravan in Frankrijk geplaatst. Welke caravan verkoper plaatst nog meer stacaravans in Frankrijk?! Ik wist al dat ze al eens op Texel of Vlieland geweest waren, maar dit is een heel ander buitenland.

Koopt u ook een stacaravan of chalet, dan valt er zelfs over plaatsing in het buitenland te plaatsen.

Om het plaatsen mogelijk te maken, zijn zoals u ziet op de foto, de nodige takken gesnoeid. Dit lijkt dramatischer dan het is: Deze zullen weer helemaal uitlopen, zo werd ons verzekerd door andere campinggasten. Het aardige is, dat er in deze omgeving zowel loofbomen als naaldbomen voorkomen. Dit geeft een prettige, afwisselende atmosfeer op de camping.

Om altijd bij de stacaravans te kunnen, is het gebruikelijk dat er doorgangen op de campings vrijgehouden worden, maar in Frankrijk valt dit tegen en moet er een grote kraan aan te pas komen om de caravan te plaatsen.

Bij het optillen van de caravan door de kraan, wordt een frame gebruikt, wat met spanbanden boven en onder de caravan wordt bevestigd. Dit is noodzakelijk omdat de caravan zelf geen bevestigingen heeft waaraan getakeld kan worden. De spanbanden gewoon om de stacaravan bevestigen zou tot dramatische beschadigingen leiden.

Geef een antwoord