Stacaravan omgewaaid

De stacaravan is omgewaaid
Tijdens een zware storm is onze stacaravan omgewaaid

Onze stacaravan is omgewaaid. Tijdens een storm is hij compleet op zijn kant gegaan! We konden onze ogen niet geloven. Alleen de bomen hebben hem nog tegengehouden. De caravan is in feite in de bomen blijven hangen.

Hier waren we niet blij mee, dat hoef ik niet uit te leggen. Als je denkt dat de buitenkant een ravage was, had je binnen eens moeten kijken. Keukenkastjes open, de TV overal heen gerold, het toilet op zijn kant, de badkamer overhoop, ramen gebarsten, het was één grote puinhoop. Een inbraak is er niets bij. Een aardbeving had nog minder schade veroorzaakt. Overal kapotte theekopjes, badhanddoeken, water, kapot glas. De andere stacaravan was onbewoond dus daar was de rommel binnen een stuk minder ernstig.

Dezelfde dag nog hebben we de verzekering gebeld. Die stuurde twee dagen later een expert om de schade te bekijken. Bij kleine schades doen ze dat niet, maar bij een schade van duizenden euro’s is het standaard dat er een schadebepaling plaats vindt. De verzekerings-expert nam nauwelijks de moeite om van dichtbij te gaan kijken. ‘Dit is geen twijfelaar’ zei hij nog.

Toen konden we op zoek naar een nieuwe stacaravan. Eerst dachten we aan een nette tweedehands. Anderzijds kan je bij een nieuwe stacaravan zelf de indeling bepalen…

De stacaravanhandel had zoiets ook nog niet gezien. Ze gaven ons wat korting, hoewel zij er ook niets aan konden doen. We probeerden onze oude stacaravan nog in te ruilen, maar dat was ook geen optie, haha. Ach ja, wie niet waagt, die niet wint en wie niet vraagt die niet vind.

1 Reactie naar Stacaravan omgewaaid

  1. Eddie schreef:

    Wat een ravage! Gelukkig was je verzekerd… 🙁

Geef een antwoord