De 2011 Carnaby Fiesta

Carnaby stacaravans heeft een nieuw model uit voor 2011: De Carnaby Fiesta. Voor de Engelse thuismarkt bouwt Carnaby de Carnaby Melrose, Ridgeway, Rosedale en Essence modellen stacaravan. De Fiesta is bedoelt voor ‘het continent’, zoals Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Het interior van de Carnaby Fiesta 2011

De Carnaby Fiesta vervangt de populaire Carnaby Fiesta die tot en met 2010 leverbaar was. De Fiesta is een prettig afgewerkt model met standaard veel luxe zoals een badgeiser, dubbel glas en een pannendak. Dus nooit meer lekkend rubberoid zoals bij oudere stacaravans nog wel eens een probleem is.

De Fiesta is, zoals u gewend bent van Carnaby, leverbaar in diverse uitvoeringen. Er is meer mogelijk dan ooit. Deuren en kastjes, alles kan op maat gemaakt en gekozen worden. De posities van keukens en slaapkamers kunt u, binnen zekere richtlijnen, zelf aangeven.

2 reacties op De 2011 Carnaby Fiesta

  1. J.J. van der Meulens schreef:

    We hebben toevallig net dit model besteld. Het is het nieuwste type van Carnaby en je kan aan alles zien dat dit bedrijf veel ervaring heeft met stacaravans. De Fiesta is ook in een extra brede uitvoering te krijgen, perfect, want nu is het net een vakantiehuisje. Erg blij met de Fiesta.

  2. Freek de Melkboer schreef:

    Ik heb een folder meegenomen van de Carnaby Fiesta bij de dealer.

Geef een reactie